Ποιοι βλέπουν αυτά που δημοσιεύω στην σελίδα μου στο Facebook;

Με περισσότερο από 3 δις ανθρώπους παγκοσμίως συνδεδεμένους στο internet και σχεδόν 2 δις από αυτούς να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα, η ερώτηση γιατί πρέπει μία επιχείρηση να έχει παρουσία στο Facebook είναι καθαρά φιλοσοφική.

Facebook Στατιστικά 2019

Facebook Στατιστικά 2019

Αυτό που θα απαντήσουμε εμείς είναι γιατί πρέπει η επιχείρηση να έχει επαγγελματική σελίδα στο Facebook και όχι κοινότητα ή προσωπικό προφίλ.

  • Η δημιουργία προσωπικού προφίλ αντί επαγγελματικής σελίδας αντίκειται στους όρους χρήσης του Facebook με συνέπεια οποιαδήποτε στιγμή να υπάρχει κίνδυνος να μας μπλοκάρει ο Facebook λογαριασμός μας (σας έχει μπλοκάρει ο λογαριασμός στο Facebook; ρωτήστε μας τι μπορείτε να κάνετε)
  • Τα προσωπικά προφίλ έχουν όριο στους πόσους φίλους μπορούν να έχουν σε αντίθεση με τις σελίδες που δεν υπάρχει κανένα όριο
  • Το Facebook δίνει επιπλέον δυνατότητες προβολής στις επαγγελματικές σελίδες (θέλετε να διαφημιστείτε στοχευμένα στο Facebook; ρωτήστε μας πως)
  • Τα προσωπικά προφίλ δεν δίνουν δυνατότητα στόχευσης

Στην εποχή των Social Media, δεν αρκεί απλά μια επιχείρηση να έχει μια καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα. Θα πρέπει να έχει και σοβαρή παρουσία στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

  • Αν θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την επιχείρησή μας, ένα σύλλογο, μια αθλητική ομάδα ή και έναν αγαπημένο μας καλλιτέχνη θα χρειαστεί να φτιάξουμε μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook.

Πολλοί πιστεύουν ότι δημοσιεύοντας κάτι στην σελίδα τους στο Facebook θα το δουν όλοι οι φίλοι της σελίδας ή και περισσότεροι. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό. Το Facebook δείχνει τις δημοσιεύσεις μίας σελίδας στο 16% περίπου της σελίδας ενώ πολύ συχνά σε ακόμα λιγότερους και σε ποσοστά που μπορούν να φτάσουν και το 5%.

Γιατί βλέπουν τόσοι λίγοι φίλοι της σελίδας σας τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook;

Καταρχήν το Facebook με κάποιο τρόπο πρέπει να βγάλει λεφτά που θα μπορέσουν να συντηρήσουν τις τερατώδεις υποδομές και τους χιλιάδες υπαλλήλους του αλλά θα φέρουν και κέρδη στους μετόχους του. Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να ζητάει από τους ιδιοκτήτες των σελίδων να προβάλουν («boost») τις δημοσιεύσεις τους πληρώνοντας κάποιο αντίτιμο.

Ο μόνος τρόπος για να έχουν επιτυχία οι δημοσιεύσεις μου στο Facebook είναι η επί πληρωμή προβολή;

Όχι, όχι ,όχι! Το Facebook μπορεί να θέλει να βγάλει λεφτά αλλά ξέρει πολύ καλά ότι για να το κάνει αυτό θα πρέπει να έχει ικανοποιημένους και τους χρήστες της υπηρεσίας. Έτσι, σημαντικό ρόλο στο πόσοι θα δουν μία δημοσίευση σας είναι το πόσο ενδιαφέρουσα είναι αυτή η δημοσίευση για τους φίλους της σελίδας σας και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν αν οι πρώτοι χρήστες που θα δουν την δημοσίευση σας μείνουν ικανοποιημένοι από αυτό που θα δουν (το Facebook το μετράει αυτό με τα κλικς, likes, shares και σχόλια που λαμβάνει μία δημοσίευση) θα την δείξει σε ακόμα περισσότερους. Έτσι, είναι δυνατόν μία δημοσίευση να την δουν πολλοί περισσότεροι ακόμα και από τους φίλους της σελίδας σας.

Ωραία, πως προβάλω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου σε εκατομμύρια κόσμου χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω ούτε ένα ευρώ;

Αυτό είναι σχετικά απλό. Δημοσιεύετε φωτογραφίες με γατάκια, σκύλους και μωράκια που σύμφωνα με τα στατιστικά συγκεντρώνουν το περισσότερο ενδιαφέρον του κόσμου. Τώρα που σας είπαμε το μεγάλο μυστικό για να κατακτήσετε το Facebook, αναρωτηθείτε για λίγο …

Πως θα βοηθήσει την επιχείρηση μου αν οι φίλοι της σελίδας βλέπουν φωτογραφίες γάτες και σκύλων και τι θα τους κάνω όλους αυτούς τους φιλόζωους;

  • Αν θέλετε μία πραγματικά επαγγελματική σελίδα στο Facebook για την επιχείρηση σας με στοχευμένο κοινό και μετρήσιμα αποτελέσματα η Pontemedia έχει την λύση, ρωτήστε μας πως.

Duration and speed of the animation

When elements change their state or position, the duration of the animation should be slow enough to give users the possibility to notice the change, but at the same time quick enough not to cause waiting.

Numerous researches have discovered that optimal speed for interface animation is between 200 and 500 ms. These figures are based on the particular qualities of the human brain. Any animation shorter than 100 ms is instantaneous and won’t be recognized at all. Whereas the animation longer than 1 second would convey a sense of delay and thus be boring for the user.

Επόμενο
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις αγορές μας μέσω Ίντερνετ – marketistas